
لینک *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه34
فهرست مطالب
خواص نارگیل
خواص شیر نارگیل:
خواص روغن نارگیل
روغن نارگیل
روغن نارگیل، نوعی چربی اشباع شده است که از میوه درخت نارگیل به دست می&zwnj &zwnj آید. از این روغن در تهیهٔ مواد آرایشی بهداشتی و همچنین در غذاها استفاده می&zwnj شود. این روغن سرشار از لوریک اسید (نوعی اسید چرب با زنجیره متوسط) می&zwnj &zwnj باشد. روغن نارگیل&zwnj های هیدروژنه نشده معمولاً بین دمای ۲۲ تا ۲۴ درجه سانتی گراد ذوب می&zwnj &zwnj شوند. روغن نارگیل بین دیگر انواع روغن از همه پایدارتر است و بین روغن&zwnj های مخصوص سرخ کردن، حرارت لازم برای سوختن روغن نارگیل از همه روغن&zwnj ها بالاتر است. بنابراین، حتی در دماهای بالا هم این روغن نمی&zwnj سوزد و دود از آن بلند نمی&zwnj شود.
آثار روغن نارگیل بر سلامتی
برخی متخصصین تغذیه عقیده دارند که روغن نارگیل، سرعت سوخت و ساز بدن را بالا می&zwnj &zwnj برد و بنابراین، از وزن افرادی که از این روغن استفاده می&zwnj کنند کاسته می&zwnj &zwnj گردد. برخی پژوهش&zwnj ها هم نشان داده&zwnj اند که مصرف روغن نارگیل، خطر ابتلا به سرطان سینه را در خانم&zwnj ها کاهش می&zwnj &zwnj دهد. با وجود این، برخی از پژوهشگران باور دارند که روغن نارگیل در هر حال، نوعی چربی اشباع شده است و حتی مصرف مقدار کمی از آن، خطر ابتلا به بیماری&zwnj های قلبی را افزایش می&zwnj &zwnj دهد. همچنین طی آزمایشی که بر روی موش&zwnj ها انجام شده، مشخص شده است که آسیب&zwnj های جدی به پوست وارد می&zwnj &zwnj آورد.
بزرگ&zwnj ترین تولید کنندهٔ روغن نارگیل در جهان، کشور فیلیپین است که صادرات این روغن، ۷ درصد

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-108330-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b1%d9%88%d8%ba%d9%86-%d9%86%d8%a7%d8%b1%da%af%db%8c%d9%84/
- ۹۵/۰۷/۰۶