
برخی از ویژگیهای رنگهای پف&zwnj کننده ضد حریق:
استفاده از پوششهای محافظ، مهم ترین و رایج&zwnj ترین روش برای محافظت سازه&zwnj ها در برابر حریق است. از جمله چندین دهه است که در بسیاری از کشورها برای محافظت ساختمانها در برابر آتش ، در هر دو زمینه دیرسوزکنندگی و افزایش مقاومت در برابر آتش از رنگهای پف&zwnj کننده استفاده می&zwnj شود. این گزارش دربرگیرنده نتایج پروژه&zwnj ای است که در زمینه رنگهای پف&zwnj کننده ضد حریق در مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن، انجام شده و در آن به مکانیسم عملکرد، ترکیبات شیمیایی تشکیل&zwnj دهنده، نکات اجرایی، روشهای کنترل کیفی، و نتایج آزمایش بر روی تعدادی از رنگهای موجود در کشور پرداخته شده است.
ابتدا مبانی رفتار حریق در ساختمان و آزمایشهای آتش توضیح داده شده است. پوششهای محافظ حریق را می&zwnj توان به طور کلی به دو دسته دیرسوزکننده و مقاوم حریق تقسیم نمود. در این پروژه به رنگهای پف&zwnj کننده محافظ حریق ، تاریخچه توسعه، ترکیبات تشکیل&zwnj دهنده و آزمایشهای کنترل کیفی انها پرداخته شده است. ارزیابی کیفی این پوششها از دو جنبه اصلی رفتار در برابر آتش و دوام صورت می&zwnj گیرد که برای هر دو مورد، انتظارات فنی و روشهای آزمایش بخصوص بر اساس سیستم&zwnj های آلمان و بریتانیا مورد بحث قرار گرفته است.
در این پروژه بر روی تعدادی از رنگهای محافظ حریق موجود که در کشور تهیه شدند، آزمایشهایی در مقیاس کوچک صورت گرفت. این آزمایشها بر روی تعدادی ورق و تیر محافظت شده در یک کوره صورت گرفته و تغییرات دمایی آنها بررسی گردید. در بین آزمایشهای انجام شده،&zwnj در بهترین حالت، مقاومت ورق آزمایش شده به میزان بیست و یک دقیقه بهبود نشان داد.
شامل 13 صفحه فایل word قابل ویرایش

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-115117-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87-%d8%ad%d8%b1%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d8%ac%d9%86%da%af%d9%84/
- ۹۵/۰۹/۱۸